Flaskefond logo

Hvordan virker det?

Bedriften
din panter.

Du sørger for at panteflasker og bokser samles i deres lokaler. Bruk egne resirkuleringsstasjoner og beholdere eller kjøp de praktiske og estetiske pantetønnene fra Flaskefond laget av resirkulerte oljefat (2280kr per stk. ink. frakt, eks moms). Så lenge panten ikke havner i restavfall er vi happy!

Panten
hentes.

Når dere har samlet pant bestilles henting av pant enkelt via vår samarbeidspartner Infinitum. Flaskefond og Infinitum henter panten gratis direkte fra din bedrift, ditt kontor eller ditt arrangement.

Plasser sekkene med pant et sted der vår logistikkpartner kan hente panten. Tomgodset blir så resirkulert og panten blir registrert og donert til Flaskefond. 

Innovasjon
skapes.

Panten fra tomgodset dere leverer doneres til Flaskefond, et fond med mål om å støtte oppstartsbedrifter og gründere som arbeider med ett eller flere av FNs Bærekraftsmål.

Gjennom idékonkurranser, pitchekonkurranser og søknader velger en jury ut verdige bedrifter som mottakere av pantekroner fra Flaskefond.

Flaskefond er et bevis på at resirkulering kan skape ny verdi. Sammen hjelper vi fremtidens bedrifter med å nå sitt mål om en grønn og bærekraftig fremtid. 

Sammen gjør vi noe lite for noe stort.

Ønsker din bedrift stille som jurymedlem eller medarrangør av idé- og pitche-konkurranser, send oss en mail til info@flaskefond.no