Flaskefond logo

Hvordan virker det?

Bedriften
din panter.

Som medlem av Flaskefond henter vi pant direkte fra din bedrift, ditt kontor eller ditt arrangement. Flaskefond leverer også praktiske og estetiske pantetønner laget av resirkulerte oljefat. Tønnene har en plastsekk på innsiden som kan romme rundt 180 panteflasker. Tønnene kan kjøpes til kostpris for 2000kr (eks. MVA og frakt) og kommer i fargene turkis eller oransje. Samle panteflasker og bokser med deres eksisterende resirkuleringsfasiliteter eller bruk våre pantetønner. Så lenge panten ikke havner i restavfall er vi happy!

Panten
hentes.

Når pantetønnen er full av tomgods, bestilles henting enkelt via vår samarbeidspartner Infinitum. Fjern pantesekken fra tønne og plassere den på et sted der vår logistikkpartner kan hente panten. Infinitum henter den fulle pantesekken gratis og gjenvinner flaskene og boksene. Hvis du skulle gå tom for poser kan disse bestilles i pakker på 30stk for 396kr (eks. MVA). 

Innovasjon
skapes.

Pantekronene fra tomgodset dere leverer samles i Flaskefondet. Flaskefondet er et fond basert på pant, etablert for å støtte oppstartsbedrifter og gründere som arbeider med ett eller flere av FNs Bærekraftsmål. Gjennom idékonkurranser, pitchekonkurranser og søknader velger en jury ut verdige bedrifter som mottakere av Flaskefond’s Pantekroner.

Flaskefond er et bevis på at resirkulering kan skape ny verdi. Sammen hjelper vi fremtidens bedrifter med å nå sitt mål om en grønn og bærekraftig fremtid. 

Sammen gjør vi noe lite for noe stort. 

Ønsker din bedrift stille som jurymedlem eller medarrangør av idé- og pitche-konkurranser, send oss en mail til info@flaskefond.no