Flaskefond logo

Historie: Drowzee

De står opp om morgenen for å hjelpe deg å sovne -Drowzee utvikler morgendagens søvnteknologi

Sliter du med å sove? Du er ikke alene. Omtrent 1 av 10 voksne lider av alvorlige søvnforstyrrelser. Drowzee jobber for å hjelpe disse menneskene, og vi i Flaskefond er stolte av å støtte arbeidet deres.

“Vi ønsker å gjøre en forskjell. Å ta problemet rundt alvorlige søvnforstyrrelser og faktisk gjøre noe med det, det er det vi brenner for”

AKSEL MORRIS BJØRNØ

Basert på EEG teknologi utvikler de et apparat som hjelper deg å regulere din egen hjerneaktivitet, slik at du sovner raskere. Pengene fra Flaskefond bidro i utviklingen av guttas første proof of concept, som ledet til at de fikk landet en samarbeidsavtale med Akershus Universitetssykehus. Nå jobbes det med å teste prototypen på personer med søvnproblemer, samt å finne ut hvordan produktet skal leveres på best mulig måte til sluttbruker.

“Den første prototypen var en «gaffateip-løsning» satt sammen av egenproduserte og eksisterende løsninger. Nå jobber vi med en ny prototype som skal brukes til å teste teknologien på mennesker.»”

AKSEL MORRIS BJØRNØ

Vi heier på Drowzee og gleder oss til å sovne enda raskere når deres første produkt kommer på markedet. Vil du vite mer? Sjekk ut drowzee.com